2014. Лук’яненко Оксана завершила навчання у Національному технічному університеті України “Київський політехнічний інститут”.

21 січня  2014 року.
Лук’яненко Оксана завершила навчання у Національному технічному університеті України “Київський політехнічний інститут”  і здобула вищу освіту.

Лук’яненко Оксана – представниця 3-го покоління родини, дочка Марти Лук’яненко /Янишівської/ та Віктора Лук’яненка.

Народилася 4 квітня 1991 року в місті Обухові. В 2008 році здобула середню освіту – закінчила Обухівську загальноосвітню середню школу з поглибленим вивченням іноземних мов № 5.

В тому ж 2008 році вступила на перший курс Національного технічного університету України “Київський політехнічний університет” /КПІ/. На відміну від загальноприйнятого порядку, в Університеті навчалася не п’ять, а п’ять з половиною років.

Навчалася на факультеті соціології та права. Здобула спеціальність “соціальна робота”. Отримала ступінь магістра соціальної роботи.

Формально останнім днем навчання було 21 січня 2014 року. В цей день Оксана захистила дипломну магістерську роботу. Тема роботи “Соціальне сирітство, основні детермінанти, характеристики, шляхи подолання”. Робота захищено з оцінкою “дуже добре”. В п’ятибальній системі це відповідає оцінці “чотири з половиною”.

Вручення дипломів відбулося в лютому. В зв’язку з подіями на “Євромайдані” вручення  відбулося в робочому порядку, не урочисто. З тієї ж причини новоспечені магістри не проводили випускний вечір.

Доречно нагадати, що Оксана є першим представником родини, яка закінчила “Київський політех”. Загальновідомо, що саме цей Університет є найпрестижнішим технічним вузом нашої країни.

Мирослав Янишівський

28 вересня   2014 р.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *