2014. Лук’яненко Люба Вікторівна завершила середню освіту

30 травня 2014 року.
Лук’яненко Люба Вікторівна завершила середню освіту.

Лук’яненко Люба Вікторівна, відома в родині як просто Любочка, – представниця 3-го покоління, дочка Марти Лук’яненко /з Янишівських/ та Віктора Лук’яненка. Народилася, виростала та навчалася в місті Обухові Київської області.

30 травня 2014 року Люба одержала золоту медаль та атестат з відзнакою про закінчення Обухівської загальноосвітньої середньої школи № 5.

Документ знаменував завершення Любочкою середньої освіти. Шлях до неї розпочався 1-го вересня 2003 року.

Початкову освіту Любочка одержала в тій же школі № 5. Головним символом цієї ланки її освіти є  Сахно Світлана Василівна. Як і належить, це перша вчителька. Про неї випускниця та її щасливі батьки зберігають дуже теплі спогади.

Загальні підсумки навчання є дуже успішними. Про це говорить, насамперед, золота медаль та середній бал атестату. Він склав 10,8 балів з 12 можливих. Це тим більш суттєво, що  йдеться про велику школу у районному центрі під самою столицею.

Перед врученням атестатів клас Любочки /11-Б/ відбув молебень за здоров’я і щасливу долю випускників. Чин Молебня здійснив отець Юрій у храмі Святого Миколая Української Православної Церкви Київського Патріархату. З цієї нагоди  випускники цього класу та їх батьки склали офіру на храм у розмірі 500 грн. Ініціатором цього заходу була якраз Марта Лук’яненко ‑ мама Любочки, голова батьківського комітету класу.

Урочисте вручення атестатів випускникам школи відбулося в приміщенні центрального будинку культури міста Обухова.

На святі були присутні обоє батьків випускниці – Марта та Віктор. Як голова батьківського комітету Марта виступила з привітальним та напутнім словом до випускників.

Випускний бал з нагоди одержання документів про середню освіту відбувся в ресторані “Шинок”. В організації та проведеннї балу також суттєву роль зіграла Марта. Разом з Віктором вони були  присутніми і на забаві в ресторані.

Вся родина, особливо друге і третє покоління, щиро вітає Любочку з цією великою подією в її житті та бажає їй щасливого вступу до обраного Університету.

Разом з тим, нам вуйкам та цьоткам, представникам 2-го покоління, від цієї події трохи сумно і щемко. Адже Любочка є онукою, котра народилася вже після смерті нашого батька Ярослава. А це значить, що з тих пір вже виросло і стало дорослим  нове покоління. Покоління, яке, на жаль, його не знало.

Та попри це, дорога Любочко, в добру путь, і, як казала в таких випадках бабця Оксана, – “в щісливу годину .”

Автори:    Марта Лукяненко (з Янишівських), місто Обухів.

Мирослав Янишівський, місто Івано-Франківськ.

30 червня 2014 р.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *