2013. Народження Янишівської Вікторії Маркіянівни

17 лютого 2013 року.
Народження Янишівської Вікторії Маркіянівни

 17 лютого 2013 року народилася Янишівська Вікторія Маркіянівна, членкиня родини, представниця четвертого покоління.

Батьки дитини – Янишівська /дівоче прізвище Стрілець/ Тетяна Василівна та Янишівський Маркіян Мирославович.

Вікторія – друга дитина в сім’ї своїх батьків – Маркіяна та Тетяни, друга онука в родині Мирослава та Ліди Янишівських, восьма правнучка засновників родини – Оксани та Ярослава Янишівських.

Народження дитини відбулося у Львові, в пологовому відділення Львівської обласної клінічної лікарні на вул. Мечникова. Пологи приймав відомий лікар, акушер-гінеколог Мальчевський Ігор Миколайович.

Впродовж кількох днів перед та після народження дитини у Львові перебувала бабця майбутньої дитини – Ліда Янишівська. А дід Мирослав в день народження проводив в Івано-Франківську, у Фізико-технічному ліцеї, 18-е культурно-спортивне свято “Козацькі забави-2013”. Відзначення успішного їх завершення в кафе “Pivnica” переросло у відзначення народження Вікторії.

Хрещення новонародженої відбулося 9 березня 2013 року в патріаршому Соборі святого Юра Української греко-католицької церкви у Львові.

Чин охрещення здійснив отець Ростислав Бубняк. Хресними батьками дитини стали друзі батьків – Степан Недзвицький та Віра Мацук.

Сам обряд проходив дуже урочисто. І без того величний храм був святково прибраний.

На святі були присутні, крім рідних та хресних батьків, – брат новонародженої Маркіянчик, бабця Марія Стрілець з Ярмолинців на Хмельниччині; бабця Ліда та дід Мирослав Янишівські з Івано-Франківська; брати Маркіяна ‑ Михайло з Івано-Франківска та Володимир з Києва; Янишівська Наталія Василівна зі Львова ‑ дружина дідового брата Мар’яна; Ярина Янишівська з Болехова ‑ студентка Львівської політехніки, двоюрідна сестра Маркіяна; Ігор та Люба Бабенчуки зі Львова, куми та друзі  студентських років Ліди та Мирослава Янишівський.

Високопрофесійне фотодокументування урочистості здійснив Олег Бабенчук, син Люби та Ігора, спеціаліст в галузі цифрових фототехнологій.

Відповідно до існуючої традиції батьки  дитини влаштували з нагоди Хрестин чудову гостину. Вона відбулася в кафе “Шинок”  біля прохідної Львівського автобусного заводу. На забаві крім названих вище гостей були присутні також брати щасливої молодої мами ‑ Володя та Олександр Стрільці.

 

Автор публікації – Мирослав Янишівський,  15 квітня  2013 року.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *