2012. Янишівський Володимир захистив кандидатську дисертацію

9 лютого 2012 року. 
Янишівський Володимир захистив кандидатську дисертацію.

Янишівський Володя Мирославович, член родини, представник третього покоління, захистив дисертацію на здобуття вченого ступеня кандидата економічних наук. Тема дисертації: “Інтелектуальний капітал в системі національної економіки України”.

Спеціальність 08.00.07 – Демографія, економіка праці, соціальна економіка і політика.

Дисертація стала підсумком його п’ятирічного навчання на географічному факультеті Київського національного університету ім. Шевченка /2003-2008 роки/ та в аспірантурі Ради по вивченню продуктивних сил Національної академії наук України, а після її ліквідації – Інституті демографії та соціальних досліджень НАН /2008 -2011 роки/. Ще раніше, навчаючись в ліцеї він двічі був переможцем Всеукраїнських олімпіад з географії /10 клас – диплом 3-го ступеня, 11 клас – диплом 2-го ступеня/.

Захист відбувся в Інституті демографії та соціальних досліджень імені М.В.Птухи Національної академії наук України.

Із родини на захист приїхали тато – Мирослав Янишівський з Івано-Франківська та стрийко Мар’ян Янишівський зі Львова.

З цією метою Володя найняв для них на кілька днів /вівторок-п’ятниця/ квартиру недалеко від інституту. Безпосередньо на засідання прийшли з квітами ще наші кияни – члени родини, також представники третього покоління – Наталка Багмут та Оксана Лук’яненко.

Спеціалізова рада складалася з 18 осіб – 17 докторів та 1 кандидат наук. Результати голосування:  за – 18, проти – не було.

Науковий керівник – Онікієнко Володимир Васильович – доктор економічних наук, професор, заслужений діяч науки і науки України, головний науковий співробітник відділу досліджень людського розвитку інституту.

Автор публікації – Мирослав Янишівський,  15 квітня  2013 року

 

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *